2 Dakika Kural için Çilingir

Wiki Article

Çilingir firması olarak Aksaray Anahtarcılar ve Çilingirciler odasına kayıtlı salahiyetli anahtarcı olarak özen sunmaktayız.

Mesleğe, ortaokul döneminde babasının cihaz sandığını taşıyarak mebdeladığını tamlayan Miyase Nur Yaprak, şöyle bahisştu:

Çilingir Servisi bapda kaldığınızda sizlere 24 zaman iş sunmaktadır, kapınızın arkasında yada deruneride anahtarlarınızı unuttuğunuzda kompetan çilingir ustalarımız ile sizlere hızlı ve nitelikli bakım vermekteyiz.

1980 den bu yana 7/24 cılıngır hızmetı verıyoruz Tum Anahtar ve Kılıt sorunlarınızda çözümler sunuyoruz.Görmüş geçirmiş ustalarımız ile tatminkâr fiyatlara kaliteli ve hızlı servis esenlıyoruz. Hassaten Google Haritalar üzerinden cilingirhouse yorunlara ulaşabilirsiniz

üzerine umumi bilgilere bileğinmek istedik. Sonuç olarak binalacak olan işçiliki ustasına sormanız en elhak olup sizin için akla yatkın bedelı gene size en yaklaşan çilingir’in vereceğini ihmal etmeyinız.

Teklifler başkaca elektronik posta ve sms vasıtasıyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonrasında sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin dâhilin en normal olanı seçebilirsin.

Denizli Çelik Kapı Menteşe Kaynağı Meraklı kalite çelik kapı hizmetleri Çilingir olarak firmamız ve ekibimiz, ekipmanlarımız ve ustalarımız ile siz kıymettar müşterilerimizin her daima 7 / 24 her zaman hizmetinde ve memnuniyetindeyiz.

Baba Yaprak, 2020 yılında balaban kızı Miyase Nur'un talebi üzerine emekli olup iş yerini kızlarına devretti ve ahit çağ onlara yardımcı olarak emekliye ayrıldı.

Talep geçtikten yalnız sonrasında geldi ve çilesız problemsiz bir şekilde kilit değmeslekimi binaldı. Teşekkürler.

Çilingir Servisi kapıda kalmış olduğunızda sizlere 24 zaman ihtimam sunmaktadır, kapınızın arkasında yada muhtevaeride anahtarlarınızı unuttuğunuzda mahir çilingir ustalarımız ile sizlere hızlı ve birinci sınıf iş vermekteyiz.

İster otomobil kilidi olsun gerek hane kilidi olsun kesinlikle şiddetli standartlarda bakım veriyor ve yaraşır eder Çilingir garantisi sunuyoruz. Anahtar çoğşeşmında da çoğşeşlacak anahtarların adedine göre bir hesaplama örgülmaktadır.

Dürüstşam eve geldiğinizde anahtarınızı evde unuttuğunuzu yahut yitirdiğinizi mi farkettiniz ? Anahtarcı mı arıyorsunuz ? Tasa etmeyin. Size Bir telefon derece doğruız. Kompradornızın anahtarını bağırsakerde mi unuttunuz ?

2007 seneından beri siz saygınlık müşterilerimize hizmet vermekte olup .çekik kapı kilitli kapı açmaında kompetan kadromuzla hizmetinizdeyiz . Batın ve kilit değemekimlerinde Kale multilock keso dormakaba göbek ve kilit secenekleriye en yaraşıklı fiyatlarla iş vermekteyiz .

Anahtarcı çilingir kumanda kopyalama oto anahtar inşaatı yale desı kermen alarm sistemleri mualla guvenlıklı kılıt sıstemlerı

Report this wiki page